Kommende aktiviteter – forår/ sommer 2020

30. marts 2020 0 Af torbenalbret

Lige i øjeblikket ser det jo lidt trist ud, da vi alle skal være sammen hver for sig, og undervisning og foredrag derfor er sat på vågeblus.

Som nævnt under “Siden sidst” kæmper jeg mig igennem, så godt jeg kan, og jeg har udviklet nye former for undervisning og foredrag via Youtube.

Antallet af privatkunder er også svundet ind, så hvis I, eller nogen I kender, har brug for professionel assistance til noget forskning eller oversættelse af gotiske tekster, så må I meget gerne kontakte mig.

Til maj havde jeg planlagt en tre-dages tur til Jylland, men på grund af den usikre situation har jeg valgt at udskyde turen til 18.-20. august 2020.

Rigsarkivet i Aabenraa
(c) mapio.net

Til august planlægger jeg også to én-dagsture: En til Rigsarkivet i Aabenraa i uge 33 og en til Vestlolland i uge 35, hvor vi skal besøge sukkermuseet i Nakskov og Reventlow-museet på Pederstrup (det sidste handler bl.a. om landboreformerne i slutningen af 1700-tallet).

Herregården Pederstrup
(c) wikipedia

I kan læse mere om turene på min hjemmeside, når alle aftaler er faldet på plads.

Mit kursus på Marielyst Højskole til maj hænger også i en tynd tråd, men jeg ved ikke noget konkret endnu.

/Torben Albret Kristensen, marts 2020